Kies voor een flexibel en betrokken schoonmaakbedrijf in Zeist

U bent op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zeist? Bij Tiger-Team staan we met flexibel dienstenpakket voor u klaar. Al heel wat jaren mogen wij schoonmaakonderhoud verzorgen binnen diverse sectoren. Zo zijn onze vakbekwame schoonmaakmedewerkers actief op scholen, in ziekenhuizen en in de toeristische sector. Daarnaast vindt u onze reinigingsteams in kantoren, industriële omgevingen en bijvoorbeeld supermarkten. Waar we ook aan de slag, wij staan voor een dienstverlening die niet alleen flexibel is maar ook betrokken.

Zo krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt waarmee we de lijnen kort houden. Heldere communicatie is belangrijk voor een prettige en efficiënte samenwerking. Wij kunnen hierdoor snel anticiperen op uw wensen of veranderende schoonmaakbehoeften. Onze betrokkenheid wordt ook gereflecteerd in de werkhouding van onze medewerkers. Wij zijn klantvriendelijk, werken op tijdstippen wanneer wij de dagelijkse gang binnen uw bedrijf zo min mogelijk verstoren en denken met u mee. We gaan voor een duurzame samenwerking en duurzame resultaten. Onze schoonmaakteams hebben daarom niet alleen oog voor reiniging maar ook voor onderhoud- en behoudswerkzaamheden.

schoonmaakbedrijf amsterdam

Met onze betrokken en flexibele werkwijze zetten wij hoog in op kwalitatieve dienstverlening. Uw tevredenheid als eindgebruiker is daarbij het uitgangspunt. Onze medewerkers zijn allen heel bekwaam in wat zij doen en wij werken daarbij met goede materialen. Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit van onze werkzaamheden met regelmatig interne controles en door met u als opdrachtgever evaluatiegesprekken te voeren.

Verder zetten wij in op een kwalitatieve ervaring door flexibel te zijn in die schoonmaakdiensten die wij aanbieden. Iedere sector heeft eigen schoonmaakvoorschriften en wensen. Daarbij is iedere locatie uniek. Als schoonmaakbedrijf bieden wij daarom heel diverse schoonmaakwerkzaamheden aan passend bij uiteenlopende werkplekken. Zo leveren wij schoonmaakdiensten die reiken van glasbewassing, wandreiniging en vloeronderhoud tot en met volledige opleveringsschoonmaken en bijzonder grondige dieptereinigingen.

Als schoonmaakbedrijf actief in Zeist zetten wij ons dagelijks in voor het onderhouden van schone en representatieve bedrijfslocaties en instellingen. Onze medewerkers richten zich daarbij op binnenruimtes en eventueel ook buitenruimtes. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het schoonhouden van parkeerplaatsen bij uw winkel en het reinigen van uw gevelglas buitenom. Gevelglazen maken we overigens ook aan de binnenkant schoon. Deze schoonmaakdienst bieden we aan met behulp van een telescoopbewassingssysteem. Hiermee kunnen wij u een werkhoogte bieden tot 13,5 meter.

Wij dragen verder zorg voor het schoonhouden van werkplekken. Daarbij kunnen we grote klussen aanpakken zoals het reinigen van plafonds, wanden en vloeren. We hebben daarnaast eveneens oog voor de gedetailleerdere taken zoals het reinigen van lamellen en het desinfecteren van toetsenborden. Juist deze toetsenborden vormen door het dagelijks gebruik een bron van bacteriën. Deze schoonmaakservice kunnen we daarom meermaals per week, wekelijks of met een andere frequentie terug laten keren in uw schoonmaakplan op maat.

Onze werkzaamheden bestaan grotendeels uit dagelijks schoonmaakonderhoud. Daarnaast bieden we ook services voor klussen die om reinigingen van een intensiever niveau vragen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan dieptereinigingen. Deze grondige desinfectie- en schoonmaakdienst leveren wij specifiek voor keukens en sanitair. Een andere variant van een zeer grondige schoonmaak is onze Calamiteitenservice. Deze schoonmaakdienst bieden wij aan na schade door brand, wateroverlast, storm of een andere calamiteit.

Ook wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe winkel gaat openen kan een extra grondige reiniging gewenst zijn. Hetzelfde geldt voor de schoonmaak na een verbouwing, renovatie of verhuizing van uw bedrijf. In deze gevallen biedt de opleveringsschoonmaak uitkomst. Vaak krijgt ons team in deze situaties te maken met het schoonmaken van bouwstoffen, cement en verf. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in de werkzaamheden die hierbij komen kijken en zorgen ervoor dat uw bedrijfslocatie brandschoon opgeleverd wordt.

Spreekt onze dienstverlening u aan, dan verkennen wij graag samen met u de mogelijkheid uw schoonmaakbedrijf in Zeist te worden. Hoe gaan wij te werken? Allereerst maken we graag kennis met u zodat we uw wensen kunnen inventarissen en al uw vragen kunnen beantwoorden. Vervolgens kunnen wij op basis van dit gesprek en op uw verzoek een offerte voor u opmaken. Bent u enthousiast hierover? Dan zorgen wij ervoor dat we op korte termijn van start gaan met uw schoonmaakprogramma op maat.

Heeft u als opdrachtgever meerdere locaties waarvoor u een schoonmaakbedrijf wilt inzetten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Tiger-Team zijn we werkzaam door heel de randstad. Dankzij een groot werkgebied en veel ingewerkte medewerkers, kunnen wij onze schoonmaakdiensten op meerdere locaties tegelijkertijd uitvoeren. Wilt u onze schoonmaakdiensten eenmalig gebruiken? Ook dan horen we heel graag van u.