Schoonmaak gezondheidscentrum door Tiger-Team

De schoonmaak van uw gezondheidscentrum is bij Tiger-Team Facilitaire Diensten in bekwame handen. Wij hebben inmiddels veel ervaring op mogen doen als schoonmaakbedrijf in de gezondheidszorg. Zo zijn onze klantvriendelijke en kundige schoonmaakmedewerkers actief op locaties in kaakorthopedie, oogheelkunde en onder meer verloskunde. Daarnaast werken wij ook in tandartspraktijken, huisartspraktijken, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. We bieden u dan ook een professionele dienstverlening.

Naast professionaliteit hechten wij veel waarde aan de betrouwbaarheid van onze schoonmaakdiensten. We willen u als opdrachtgever zekerheid en continuïteit kunnen bieden. Hoe zorgen we hiervoor? Onder meer door te werken met vaste schoonmaakteams per project. Zo zijn onze medewerkers niet alleen goed ingespeeld op elkaar maar ook op uw wensen en de specificiteit van uw locatie. Mocht er een schoonmaakmedewerker uitvallen dan hebben wij andere ingewerkte medewerkers die gelijk kunnen inspingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over verzuim dus. Wij kunnen onze werkzaamheden altijd uitvoeren.

schoonmaakbedrijf amsterdam

Bij Tiger-Team zorgen we voor een efficiënte aanpak van de schoonmaakwerkzaamheden in uw gezondheidscentrum. Dit kunnen we bieden dankzij de inzet van kundige en ervaren schoonmaakmedewerkers. Daarnaast willen snel kunnen inspelen op uw wensen, ook wanneer die mochten veranderen. We vinden heldere communicatie daarom een belangrijk onderdeel van een prettige samenwerking. Bij Tiger-Team krijgt u dan ook een vaste contactpersoon.

Met deze vaste contactpersoon kunt u ten allen tijd uw schoonmaakwensen bespreken. Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Dan weet u ook altijd tot wie u zich kunt richten. Voor u als opdrachtgever is dit prettig en voor ons ook. Zo kunnen wij indien gewenst heel snel onze dienstverlening aanpassen. Kiest u ervoor met ons samen te werken, dan hoeft u dus niet bang te ze zijn voor trage of onduidelijke communicatie. Een snel telefoontje is genoeg om direct de juiste persoon te spreken.

Spreekt onze dienstverlening u aan, dan bekijken we graag de mogelijkheid om voor u aan de slag te gaan in de gezondheidssector. Bij Tiger-Team kennen we het centrale belang van goede hygiëne, juist ook in de gezondheidszorg. We zijn op de hoogte van de geldende protocollen en bieden u een professionele dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat uw werkomgeving altijd goed gereinigd en representatief is. Daarvoor kunnen we u verschillende schoonmaakdiensten aanbieden, aansluitend bij uw locatie en wensen.

Wij hebben bij Tiger-Team een goed gevuld basispakket aan schoonmaakdiensten. Hieronder kunt vloeronderhoud, glasbewassing en onder meer stoelreiniging verstaan. Daarnaast maken we trappenhuizen en werkplekken schoon en letten hierbij op detail. Zo vormen toetsenborden een bron van bacteriën bijvoorbeeld. Deze kunnen we op terugkerende basis desinfecteren. We kunnen het verschonen en opmaken van bedden verzorgen. Indien gewenst nemen we ook de reiniging van raambekleding op ons nemen. We stellen een schoonmaakprogramma altijd in overleg met u samen. Daarbij gaan we uit van een schoonmaak voor uw gezondheidscentrum. We bieden maatwerk.

Bij Tiger-Team zetten we in op een duurzame samenwerking en duurzame resultaten. Onze medewerkers denken daarom graag mee op het gebied van reiniging en onderhoud. Juist voor druk bezochte locaties zoals zorgcentra geldt dat slijtage van vloeren op termijn een probleem kan vormen. Om dat probleem voor te blijven kan gekozen worden voor een periodieke behandeling van de vloer. De specifieke behandeling hangt samen met het type vloer maar resulteert in langere levensduur. Over deze zaken informeren wij u graag.

Naast services uit ons basispakket bieden wij u als opdrachtgever aanvullende schoonmaakdiensten. Denkt u bijvoorbeeld aan dieptereiniging of een opleveringsschoonmaak. In beide gevallen gaat het om een schoonmaak van een intensief niveau. Een opleveringsschoonmaak is erg geschikt voorafgaand aan de opening van een nieuwe locatie of na een verhuizing van een bedrijf. Dieptereiniging bieden wij in het speciaal aan voor keukens en sanitair. Deze diepgaande reiniging zorgt voor een grondige aanpak van vuil, kalk en vet. Juist ook op lastig te bereiken plekken.

Spreekt onze werkwijze u aan en zou u graag meer willen weten over onze dienstverlening? Wij stellen graag een transparante offerte op voor de schoonmaak van uw gezondheidscentrum. Graag maken we daarvoor kennis met u en uw wensen. We kunnen dan bekijken welke van onze schoonmaakservices het beste aansluiten bij de reinigingsbehoeften van uw gezondheidslocatie.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten op meer dan één locatie? Daarvoor bent u bij Tiger-Team eveneens op de juiste plek. Met een werkgebied dat de gehele randstad omvat zijn wij altijd op meerdere locaties tegelijk vertegenwoordigt. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden tot een samenwerking te verkennen.