Tiger-Team in scholen

Bij schoonmaakbedrijf Tiger-Team zijn we er trots op zorg te mogen dragen voor de schoonmaak van scholen. Hygiëne binnen het onderwijs is erg belangrijk en daar hechten wij dan ook veel waarde aan. We zetten daarom graag in voor een nette en schone les- en leeromgeving voor de leerlingen alsook de docenten.

Graag nemen we met u de mogelijkheden door voor het reinigen en onderhouden van uw schoolgebouw. Denk hierbij aan de lesruimtes, kantines en sanitaire voorzieningen maar eveneens de hallen en trappenhuizen. We zorgen daarbij niet alleen voor de reiniging van de ruimtes maar denken ook aan het behoud van bijvoorbeeld de vloeren. We zorgen voor een kwalitatieve en efficiënte schoonmaak en kunnen deze periodiek voor u uitvoeren. Daarbij kunnen wij onze schoonmaakmedewerkers inzetten op de momenten dat de docenten en leerlingen er geen hinder van hoeven te ondervinden.

Wilt u meer informatie over schoonmaak binnen onderwijsinstellingen? Vul hier het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op.

Write a comment