Tiger-Team voor professionele schoonmaak in zorginstellingen

Bij Tiger-Team verzorgen wij alweer geruim wat jaren schoonmaak werkzaamheden in zorginstellingen, praktijken en ziekenhuizen. Wij zijn er trots op voor organisaties binnen de gezondheidszorg een professionele en betrouwbare facilitaire partner te kunnen zijn. Bij ons kunt u rekenen op de inzet van kundige, klantvriendelijke schoonmaakmedewerkers. Daarnaast hechten we waarde aan goede communicatie en korte lijnen. Zo zorgen we voor een kwalitatieve dienstverlening én een prettige samenwerking.

Tiger-Team is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u als opdrachtgever bereikbaar. Daarbij krijgt u bij ons een vaste contactpersoon. Hierdoor weet u altijd bij wie u terecht kunt met eventuele vragen of opmerkingen. Ook als de schoonmaakbehoeften van uw zorginstelling veranderen kunnen wij hier als schoonmaakbedrijf snel op anticiperen. Met onze grote bereikbaarheid en vlotte communicatie zorgen we er kortom voor dat onze dienstverlening te allen tijde synchroon loopt met uw wensen.

schoonmaak zorginstellingen

Kiest u voor Tiger-Team als uw facilitaire partner dan kiest u voor zekerheid. We zijn altijd bereikbaar en komen onze afspraken na. Daarbij bieden we u als opdrachtgever continuïteit voor een duurzame samenwerking. We werken graag met vaste teams per project. Mocht er eens een schoonmaakmedewerker uitvallen dan is er een andere, ervaren medewerker die deze plek in kan nemen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over verzuim. Bij Tiger-Team hebben we ingewerkt schaduwpersoneel om dit verzuim op te vangen waar nodig.

We zorgen er verder voor dat onze dienstverlening aansluit bij uw zorginstelling. Daaronder vallen ook de tijdstippen waarop wij schoonmaken. Bij Tiger-Team vinden we het belangrijk flexibel inzetbaar te zijn. Juist omdat voorkeuren voor schoonmaaktijden erg kunnen verschillen per sector en instelling. Daarom zijn de kundige schoonmaakmedewerkers van Tiger-Team inzetbaar op ochtenduren, middaguren en avonduren. Zo kunnen wij werken op die momenten die voor uw instelling het meest geschikt zijn.

Het belang van een goede hygiëne binnen de gezondheidszorg staat buiten kijf. Tiger-Team is op de hoogte van de geldende protocollen binnen deze sector en werkt daarbij met bekwame schoonmaakmedewerkers. We leveren dan ook een professionele en kwalitatieve schoonmaakservice. Deze kwaliteit houden we hoog door onder meer regelmatige interne controles uit te voeren. Verder blijven de kwaliteit van onze schoonmaakprogramma’s altijd peilen via evaluatiegesprekken met u als onze opdrachtgever.

Uit welke diensten kunnen onze schoonmaakwerkzaamheden bestaan? We stellen altijd een precies schoonmaakplan op, gebaseerd op de schoonmaakwensen voor uw zorginstelling. Vaak keren veel schoonmaakdiensten uit ons basispakket terug in dit plan. Hierbij kunt u denken aan het reinigen van wanden, vloeren, plafonds en werkplekken. Bij Tiger-Team hebben we oog voor de grote en kleine oppervlaktes. We kunnen toetsenborden desinfecteren en met enige regelmaat raambekleding reinigen. Daarnaast bieden wij een service om bedden te verschonen en op te maken. Hiermee kunnen wij uw verplegend personeel ontlasten. Ook het wassen van gevelglas aan binnen- en buitenzijde behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor zetten we telescoopbewassing in met een werkhoogte tot 13,5 meter.

Onze schoonmaakmedewerkers hebben oog voor alle ruimtes binnen uw zorginstelling. Vaak vormen ruimtes met liften en trappenhuizen een uitdaging om schoon te houden. Juist omdat hier veel verkeer is en vuil mee naar binnen gelopen wordt. Bij Tiger-Team zorgen we ervoor dat ook deze ruimtes te allen tijde schoon en representatief zijn. Naast ons dagelijks schoonmaakonderhoud bieden we verder ook de mogelijkheid tot onder meer dieptereiniging.

Met dieptereiniging wordt gekozen voor een bijzonder intensief schoonmaakprogramma. Bij Tiger-Team bieden we deze programma’s aan voor specifieke sanitair en professionele instellingskeukens. Vakkundige medewerkers gaan dan met speciale machines aan de slag om oppervlaktes volledig vet-, kalk- en vuilvrij te maken. Hierbij worden ook de moeilijk te bereiken hoekjes niet vergeten. Wilt u meer weten over deze dienst, neem gerust een vrijblijvend contact met ons op.

Kiest u ervoor Tiger-Team in te zetten voor de schoonmaak van uw zorginstelling, dan bent u verzekerd van een breed assortiment aan schoonmaakmogelijkheden. Op basis van een kennismakingsgesprek kunnen we inventariseren welke diensten het beste aansluiten bij de schoonmaakbehoeften van uw zorginstelling. Met dit in gedachten kunnen wij vervolgens een offerte op maat samenstellen.

Ook wanneer u geïnteresseerd bent in onze facilitaire diensten voor meerdere zorglocaties, horen we graag van u. Wij zijn werkzaam in de gehele randstad. Zo kunnen wij u in een groot werkgebied onze dienstverlening aanbieden. Tiger-Team kan tegelijkertijd op verschillende van uw locaties aan de slag. Ook voor deze mogelijkheid stellen we graag een heldere offerte voor u op. Spreekt onze offerte u aan, dan kijken wij uit naar een duurzame samenwerking.