Tiger-Team voor efficiënte schoonmaak kantoorruimtes

Zoekt een naar een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van kantoor ruimtes in de randstad? U bent bij Tiger-Team aan het goede adres. Met vele jaren ervaring in schoonmaakonderhoud in kantoor panden bieden wij u een service die efficiënt en kwalitatief sterk is. Wij voeren grote schoonmaakwerkzaamheden uit zoals gevelbewassing en het reinigen van plafonds en wanden. Daarnaast zijn we er ook voor dagelijks onderhoud en specialistisch werk. We zetten daarbij altijd klantvriendelijke schoonmaakmedewerkers in die hun vak meer dan verstaan.

Wij zorgen ervoor dat uw kantoor ruimtes altijd netjes, schoon en representatief zijn. Wat voorop staat is uw tevredenheid als eindgebruiker. Bij Tiger-Team inventariseren we daarom altijd eerst uw schoonmaakwensen. Op basis daarvan bieden we u een passend schoonmaakprogramma. Maatwerk is voor ons belangrijk, net als een goede communicatie. U krijgt daarom bij ons een vaste contactpersoon. Zo zijn de lijnen kort en kunnen wij bij een verandering in uw wensen, bij vragen of bij opmerkingen direct bijsturen. Dit maakt ons als uw schoonmaakbedrijf wendbaar en houdt onze dienstverlening scherp.

Kantoren Schoonmaak

Naast een flexibel dienstenpakket willen we u ook een service met flexibele diensturen kunnen bieden. Juist omdat iedere locatie uniek is en opdrachtgevers verschillende wensen kunnen hebben op dit gebied. De schoonmaakmedewerkers van Tiger-Team zijn daarom inzetbaar in de ochtenduren, middaguren of avonduren. Wij voeren onze werkzaamheden graag uit op de momenten dat uw eigen werkzaamheden hier zo weinig mogelijk hinder van ondervinden.

Daarbij werken wij als het maar even kan met vaste schoonmaakteams per project. Op die manier zijn teams op elkaar ingespeeld en kennen ze bovendien de locatie en uw wensen goed. Mocht een schoonmaakmedewerker uitvallen kunt u bij ons schoonmaakbedrijf altijd rekenen op een ingewerkte vervanger. We hechten waarde aan continuïteit en bieden u dit graag. Zo vormen wij een betrokken en betrouwbare schoonmaakpartner voor u en werken we aan duurzame resultaten.

Wij zetten ons bij Tiger-Team altijd in voor gezonde binnenmilieus. Schone werkplekken zijn daarbij belangrijk. Naast het schoonhouden van gevels, trappenhuizen en lobby’s vormt de schoonmaak van de kantoorruimtes zelf de spil van onze werkzaamheden. Wij hebben oog voor grote oppervlaktes en detailwerk. Zo vormen de toetsenborden van laptops en pc’s een bron van bacteriën. Dit komt door het veelvuldige gebruik. Bij Tiger-Team bieden we daarom toetsenbordreiniging aan. Onze medewerkers desinfecteren en reinigen deze met een frequentie die u vooraf kiest.

Verder doen wij aan stoel- en tapijtreiniging en is er aandacht voor raambekleding. Heeft u in uw kantoorruimtes bijvoorbeeld jaloezieën of lamellen hangen? Deze kunnen met de tijd behoorlijk stoffig of vet worden. Ons team heeft ervaring met het efficiënt reinigen van raambekleding en zorgt hiervoor op locatie. Na de schoonmaak wordt de raambekleding dan ook direct weer terug gehangen. Verder reinigen en onderhouden wij vloeren, wanden en plafonds. We denken op dit gebied graag met u mee in duurzame mogelijkheden. Onze medewerkers kunnen bepaalde vloeren bijvoorbeeld periodiek behandelen met een waslaag om de levensduur te vergroten.

Naast schone werkplekken en een verzorgd interieur zetten wij ons bij Tiger-Team in voor het schoonmaken van trappenhuizen en gevelglas. Voor trappenhuizen en ruimtes met liften geldt dat deze vaak baat hebben bij frequente schoonmaak. Juist omdat deze plekken onderhevig zijn aan druk verkeer, binnenwaaiend vuil en ingelopen zand. Onze schoonmaakteams zorgen er graag voor dat deze ruimtes er fris en representatief uit blijven zien.

Waar het gevelglas betreft verzorgen wij de schoonmaak van de binnenzijde en van de buitenzijde. Dit is inclusief het eventuele separatieglas en de kozijnen. We voorkomen strepen door de ramen te reinigen met alleen water. Bovendien blijft er zo geen zeepfilm achter. Aan dit zeepfilm gaat zich meestal snel weer vuil hechten. We kunnen gevelglazen wassen tot een werkhoogte van 13,5 meter dankzij het gebruik van telescoopbewassing.

Bij Tiger-Team hebben wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd in heel diverse schoonmaakwerkzaamheden. Waar het de schoonmaak van kantoorruimtes betreft, bieden wij u een gedetailleerde maar efficiënte service. Samen met u zullen we een passend schoonmaakplan opstellen waarin we de gewenste schoonmaakactiviteiten nauwkeurig vastleggen. Dit doen we op basis van uw wensen en uw specifieke kantoorpand.

Heeft u meerdere kantoren waarvoor u een betrouwbare schoonmaakpartner zoekt? Ook dan zit u goed bij Tiger-Team. Ons werkgebied beslaat de gehele randstad. Daarbij hebben wij groot aantal ingewerkte medewerkers die graag voor u aan de slag gaan. Wij kunnen dus tegelijkertijd op meerdere locaties schoonmaakwerkzaamheden voor u uitvoeren. Ook als u slechts eenmalig een specifieke schoonmaakdienst op uw kantoor wilt laten uitvoeren, kunt u bij ons terecht. Neem vooral eens vrijblijvend contact met ons op.