Tiger-Team: professioneel en flexibel schoonmaakbedrijf Utrecht

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht waarbij u kunt rekenen op professionele kwaliteit én een flexibele inzetbaarheid? Dan heeft in Tiger-Team de juiste partner gevonden. We zetten altijd in op uw tevredenheid als opdrachtgever en de hoge kwaliteit van onze werkzaamheden. Daarbij houden we van een persoonlijke aanpak. Hierdoor kunnen we flexibel inspelen op uw wensen, ook wanneer die veranderen. We zorgen voor korte lijnen. Op deze manier kunnen we u altijd een prettige en efficiënte samenwerking bieden.

Bij Tiger-Team zijn we breed inzetbaar. Zo werken onze kundige medewerkers in kantoren, ziekenhuizen en scholen. Daarnaast zijn we als schoonmaakbedrijf te vinden in hotels, op vakantieparken, in supermarkten en in werkplaatsen. Waar we ook aan de slag gaan, we zorgen ervoor dat we samen met u tot een passend schoonmaakplan komen. Daarbij houden we zeker rekening met de tijdstippen van de schoonmaakwerkzaamheden. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar, waardoor we van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat onze diensten kunnen uitvoeren. Zo hoeven onze werkzaamheden de uwe nooit in de weg te staan.

schoonmaakbedrijf utrecht

Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn wij werkzaam in Utrecht en de randstad. Heeft uw bedrijf of instelling bijvoorbeeld meerdere vestigingen, dan kan ons grote werkgebied extra handig zijn. We kunnen dan zorgdragen voor het gelijktijdig uitvoeren van onze schoonmaakwerkzaamheden op al uw bedrijfslocaties. Voor uw bedrijfslocaties krijgt u bovendien één vast aanspreekpunt. Op die manier kunnen we de communicatie centraal en helder houden en onze dienstverlening efficiënt en wendbaar.

Naast onze flexibele aanpak en korte lijnen onderscheiden wij ons bij Tiger-Team ook graag door ons breed dienstenaanbod. We verzorgen de basis aan schoonmaakwerkzaamheden maar richten ons eveneens op specialistische taken. Zo kunt u bij ons terecht voor glasbewassing en trappenhuisonderhoud tot en met de dieptereiniging van keukens en sanitair. Met onze kundige en ervaren medewerkers zorgen we er bovendien voor dat uw bedrijfsruimtes niet alleen brandschoon maar ook goed onderhouden blijven. Zo zetten we in op duurzame resultaten.

Een groot deel van onze werkzaamheden als schoonmaakbedrijf bestaat uit het dagelijks schoonhouden van diverse bedrijfsruimtes zoals kantoren, winkels, scholen en bedrijfspanden. Met onze werkzaamheden dragen we bij aan prettig en hygiënisch binnenmilieu. Daarnaast resulteren onze schoonmaakdiensten erin dat uw bedrijfsruimtes zowel van binnen als van buiten een verzorgde en representatieve uitstraling hebben.

Als schoonmaakbedrijf in Utrecht kunt u bij ons terecht voor onder meer vloeronderhoud, wand- en plafondreiniging, stoel- en tapijtreiniging en het wassen van gevelglas. Veelal leveren we deze diensten op periodieke basis maar het is ook mogelijk een dienst eenmalig te laten uitvoeren. We stellen altijd een schoonmaakplan samen op basis van specifieke behoeften. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsruimte met veel computers? Dan zal een wekelijks of maandelijks terugkerende toetsenbordreiniging vast en zeker niet in uw schoonmaakplan ontbreken.

Een andere sector waarbinnen wij als schoonmaakbedrijf in Utrecht veel werkzaam zijn, is het onderwijs. We dragen graag zorg voor een schone les- en leeromgeving voor zowel de leerlingen als de docenten van een scholengemeenschap. Onze schoonmaakmedewerkers zijn bovendien flexibel inzetbaar. Wij kunnen de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren op momenten dat leerlingen en docenten er geen hinder van ondervinden.

Kiest u ervoor om Tiger-Team tot uw schoonmaakpartner te maken binnen het onderwijs, dan kiest u niet alleen voor een schoon schoolgebouw maar ook voor een duurzame aanpak. Wij denken graag met u mee over het behoud van bijvoorbeeld uw vloeren. Hoe houdt u slijtage op afstand in ruimtes die zo veelvuldig betreden worden? Op basis van het materiaal van de vloer kunnen wij u helpen met een gerichte behandeling. Met die onderhoudsbehandeling zorgen we ervoor dat de levensduur van de vloer verlengd wordt.

Met onze kwalitatieve schoonmaakdiensten dragen wij graag bij aan een gezonder binnenmilieu in kantooromgevingen. Werkplekken hebben baat bij een regelmatig schoonmaakrooster. Zo zorgen we ervoor dat kantoorruimtes continu goed gereinigd zijn. Vergeet hierbij ook de toetsenborden niet. Juist doordat deze veelvuldig gebruikt worden, kunnen ze een bron van bacteriën vormen. Onze schoonmaakmedewerkers kunnen deze toetsenborden daarom periodiek desinfecteren en reinigen.

Naast het schoonhouden van de werkplekken dragen we bij Tiger-Team zorg voor andere schoonmaakwerkzaamheden in kantoorruimtes. Denkt u hierbij aan gevelreiniging bijvoorbeeld. Ook kunnen we wanden en plafonds met gladde oppervlakken reinigen op diverse manieren. Daarnaast zorgen we voor schone en goed onderhouden vloeren en kunnen we eventuele lamellen of jaloezieën periodiek voor u schoonmaken.

Als schoonmaakbedrijf in Utrecht nemen wij eveneens de schoonmaak van winkelpanden, mega-stores en supermarkten op ons. Daarbij bieden wij wederom periodieke schoonmaakwerkzaamheden aan maar voeren we ook eenmalige, specialistische klussen uit. Wanneer u een periodiek schoonmaakplan wenst dan kunt u bij Tiger-Team rekenen op een vast team aan schoonmaakmedewerkers. Zo bent u altijd verzekerd van een ervaren team dat uw wensen en uw specifieke winkelruimte kent.

Wij bieden schoonmaakdiensten aan die reiken van instore cleaning tot roltrapreiniging en het schoonhouden van parkeerplaatsen en andere buitenterreinen. Daarnaast kunt u bij Tiger-Team terecht voor een opleveringsschoonmaak. Dit is een extra uitvoerige schoonmaak alvorens een ruimte opgeleverd wordt. Opent u binnenkort een nieuwe winkel? Dan is deze schoonmaak voorafgaand aan de feestelijk opening bij uitstek geschikt.

Ook waar het industriële schoonmaak betreft helpen we u bij Tiger-Team graag op professionele wijze verder. Deze specifieke schoonmaakservice kenmerkt zich door de deskundigheid van onze medewerkers en het gebruik van moderne machines. Op die manier kunnen we u een uitstekende, specialistische schoonmaak bieden voor heel diverse industriële ruimtes.

Welke werkzaamheden kunnen we u onder meer uit handen nemen? Bij Tiger-Team maken we volledige productielocaties voor u schoon. Voor de vloeren tot en met de plafonds kunnen we passende reinigingswerkzaamheden bieden. We dragen verder zorg voor een complete stofverwijdering of het vetvrij maken van productielocaties. Daarnaast zijn we ook werkzaam in het reinigen van glasstraten, dakkoepels en daken. Neem gerust eens contact met ons op om uw specifieke wensen door te nemen.

Bij Tiger-Team bieden we u specialistisch dienstverlening gericht op specifieke bedrijfsruimtes of toegespitst op de schoonmaakbehoeftes binnen bepaalde sectoren. Daarnaast bieden we ook diverse schoonmaakdiensten aan die breed toegepast kunnen worden. Als u schoonmaakbedrijf in Utrecht en omgeving kunt u daarom ook bij ons terecht voor één van deze basisdiensten.

Denkt u bij deze diensten onder meer aan het onderhouden van vloeren, glasbewassing en stoel- en tapijtreiniging. Andere voorbeelden zijn wand- en plafondreiniging en schoonmaakonderhoud aan trappenhuizen. Deze losstaande diensten kunnen wij net als onze overige dienstverlening op periodieke basis inplannen of slechts eenmalig voor u uitvoeren. Dit hangt helemaal af van uw wensen. De verschillende mogelijkheden bespreken we graag met u.

Wanden en plafonds vormen een groot deel van een ruimte en zijn daardoor erg bepalend voor de uitstraling van een vertrek. Het zijn deze oppervlaktes die eveneens aangetast kunnen worden door schimmel, nicotine, vet of kalkaanslag. Hoewel dit in sterke mate bijdraagt aan de uitstraling van een bedrijfsruimte, hoeft dit niet uitsluitend te resulteren in het opnieuw schilderen van alle wanden en plafonds.

Wij van Tiger-Team kunnen namelijk ieder glad plafond en iedere gladde wand schoonmaken met specifieke reinigingsmethodes. We zullen afhankelijk van het soort materiaal bekijken welke reinigingsmethode het beste ingezet kan worden. Onze medewerkers kunnen kiezen voor een schuimreiniging, ultrasoon reiniging of bijvoorbeeld een sproeireiniging om de oppervlaktes schoon te maken.

Naast het schoonmaken van wanden en plafonds hebben wij ons bij Tiger-Team ook toegelegd op het reinigen van stoelen en tapijten. Inmiddels hebben wij ruime ervaring met de specialistische schoonmaak hiervan. Ook hiervoor geldt dat de verzorgdheid en netheid van uw interieur bepalend is voor de uitstraling van uw bedrijf of instelling. Als uw schoonmaakbedrijf in Utrecht helpen wij u graag op dit gebied.

Zo kunnen wij ook het reinigen van de lamellen en jaloezieën op onze rekening nemen. Deze vormen van raambekleding zijn gevoelig voor onder meer rookaanslag, vet, schimmels, bacteriën en stof. Onze schoonmaakmedewerkers gaan op een efficiënte manier te werk en dragen zorg voor het afhalen, ter plaatse schoonmaken en terughangen van de raambekleding.

Heeft u een bijzondere vloer in uw bedrijfsruimte en wenst u deze met oog voor de duurzaamheid van de vloer te reinigen? Dan helpen onze vakmensen van Tiger-Team u graag verder. Met het juiste onderhoud vergroot u de levensduur van uw vloer en gaat u slijtage tegen. Daarbij zorgt een goed onderhouden vloer voor een representatieve uitstraling van uw bedrijfsruimte.

Bij Tiger-Team dragen we op professionele wijze zorg voor uw vloeronderhoud waarbij we de juiste technieken toepassen en geschikte middelen per vloertype inzetten. Zo vraagt een natuurstenenvloer om een andere behandeling dan een vloer van steen of plavuizen. We komen graag een keer bij u langs om uw type vloer te bekijken en een maatwerk offerte op te stellen.

Omdat een eerste indruk belangrijk is, zult u regelmatig uw gevelglas willen laten wassen. Onze ervaren medewerkers dragen hier op professionele wijze zorg voor. De behandeling geldt voor de binnen- en buitenkant van het gevelglas alsook het eventuele separatieglas. Gaat het voor uw bedrijfslocatie om gevelglas op hoogte? Hiervoor zetten wij een telescoopbewassingsysteem in. Zo kunnen wij ramen wassen tot op 13,5 meter hoogte.

Naast het schoonmaken van ramen kunnen we u van dienst zijn met onderhoud aan trappenhuizen en ruimtes met liften. Deze ruimtes kunnen eveneens bepalend zijn voor de representativiteit van een gebouw of bedrijfspand. Juist doordat trappenhuizen onderhevig zijn aan vervuiling door binnenwaaiend en ingelopen stof en vuil, is regelmatige schoonmaak vaak geen overbodige luxe. Als schoonmaakbedrijf in Utrecht verzorgen we deze terugkerende schoonmaakdienst graag voor u.

Soms is een reguliere schoonmaak simpelweg niet voldoende en is er behoefte aan dieptereiniging. Bij Tiger-Team bieden we deze specifieke schoonmaakdienst aan voor sanitair en voor keukens. Met een dieptereiniging wordt gekozen voor een schoonmaakprogramma van een erg intensief niveau. Juist ook moeilijk bereikbare plekken en plekken die niet direct zichtbaar zijn, worden tijdens een dieptereiniging grondig aangepakt.

Bent u benieuwd naar de precieze werkzaamheden vallend onder een dieptereiniging? Of zou u meer willen weten over één van onze andere schoonmaakdiensten? Wij horen graag van u. In een kennismakingsgesprek vertellen wij u meer over onze werkzaamheden en kunnen wij op onze beurt inzicht krijgen in uw specifieke schoonmaakwensen. We kunnen vervolgens, en indien gewenst, een offerte opnemen en voor u uitwerken. Spreekt deze offerte u aan? Dan gaan we graag een samenwerking aan.

Als uw schoonmaakbedrijf in Utrecht hechten wij veel waarde aan uw tevredenheid als eindgebruiker. Hier zetten wij ons dan ook altijd voor in. Dit doen we met een kwalitatieve en efficiënte dienstverlening. Daarbij helpen korte lijntjes en een heldere manier van communiceren. Daarom krijgt u als opdrachtgever bij ons uw eigen contactpersoon waarmee u samen het schoonmaakplan opstelt. Mocht op enige moment het schoonmaakplan niet meer aan uw wensen voldoen, dan kunnen wij hier direct in meedenken.

Wij waarborgen de kwalitatief van onze schoonmaakwerkzaamheden. Dit doen wij onder meer met interne controles en evaluatiegesprekken met u als opdrachtgever. Daarnaast garanderen wij professionaliteit, dankzij ons ervaren en klantvriendelijke schoonmaakmedewerkers. Verder kunt u bij ons rekenen op een duurzame aanpak. Wij zetten ons in voor schone werkruimtes maar kijken ook naar de omgeving. We hebben oog voor het milieu en dit reflecteert zich in onze werkwijze. Zo zullen onze schoonmaakmedewerkers onze schoonmaakproducten nooit overmatig gebruiken en doen wij zoveel mogelijk op biologische wijze.