Betrokken en breed inzetbaar: wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Den Haag

Zoekt u een schoonmaakbedrijf actief in Den Haag dat zich kenmerkt door betrokken medewerkers en een breed dienstenpakket? Speur dan niet verder. Wij zijn het schoonmaakbedrijf voor u. Bij Tiger-Team zetten wij ons al sinds 1999 in met gemotiveerde, kundige medewerkers én schoonmaakwerkzaamheden die reiken van glasbewassing tot dieptereiniging. Wat uw specifieke schoonmaakwensen voor uw bedrijf of instelling ook zijn, wij kunnen een maatwerk oplossing samenstellen uit ons dienstenpakket.

De schoonmaakmedewerkers van Tiger-Team zorgen dagelijks voor schone en verzorgde bedrijfslocaties in heel diverse sectoren. Denkt u hierbij aan het onderwijs maar ook de toeristische sector en de gezondheidszorg. Wij werken in scholen, hotels, vakantieparken, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Daarnaast zijn we actief in industriële omgevingen, in winkels en in kantoorpanden. Welke locatie wij ook voor u mogen schoonmaken, wij zorgen voor betrokken medewerkers en de juiste combinatie aan schoonmaakdiensten.

schoonmaakbedrijf amsterdam

Bij Tiger-Team hebben wij flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Zo vinden wij het belangrijk dat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren op momenten die voor uw bedrijf of instelling het beste uitkomen. Onze medewerkers zijn daarom inzetbaar gedurende de ochtend-, de middag- of de avonduren. Zo kunnen wij ons werk doen zonder de werkzaamheden op de bedrijfslocatie daarmee te hoeven hinderen.

Verder vinden wij een flexibele instelling eveneens belangrijk waar het de schoonmaakbehoeften van uw bedrijf betreft. Ieder pand vraagt om een eigen aanpak en per sector kunnen de wensen verschillend zijn. Bovendien kunnen schoonmaakbehoeftes per moment veranderen. Met ons brede dienstenpakket kunnen we vlot tegemoet komen in nieuwe wensen. Daarbij krijgt u binnen ons bedrijf één vaste contactpersoon, zodat de lijntjes altijd kort zijn. Hierdoor zijn wij in staat snel te anticiperen op veranderende situaties en werkomstandigheden.

Heldere communicatie vinden wij belangrijk voor een prettige samenwerking. Daarom is het voor ons van belang dat wij u een vaste contactpersoon kunnen bieden. Voor u als opdrachtgever is daardoor altijd duidelijk aan wie u uw eventuele vragen of opmerkingen kunt richten. Voor ons werkt dit fijn omdat wij hier vervolgens als uw schoonmaakteam snel op kunnen inspelen. Met deze korte lijn voorkomen we onduidelijkheden of een trage communicatie.

Uw tevreden als eindgebruiker staat bij Tiger-Team altijd voorop. Wij bewaken de kwaliteit van onze werkzaamheden met verschillende interne controles en zorgen voor gemotiveerde, bekwame schoonmaakmedewerkers op uw locatie. Zo kunnen we u een gedegen kwaliteit bieden. Daarnaast leren we ook graag van uw bevindingen. Dit doen we bijvoorbeeld via evaluatiemomenten met u als opdrachtgever. Op die manier blijven we altijd scherp op de kwaliteit van onze werkzaamheden en zorgen we, als uw vaste schoonmaakbedrijf in Rotterdam, voor een betrokken dienstverlening.

Bij Tiger-Team dragen we graag ons steentje bij aan de representativiteit van uw bedrijfslocatie. Omdat een eerste indruk belangrijk is begint dit al bij de parkeerplaatsen, gevel en entree van uw gebouw. Wij verzorgen het wassen van uw gevelglas met telescoopbewassing, goed voor werkhoogtes tot 13,5 meter. Deze dienst geldt voor het glas aan de binnen- en buitenzijde en ook het eventuele separatieglas. Daarnaast bieden wij schoonmaak voor de ruimtes waar liften, trappenhuizen en entrees zich bevinden. Juist deze ruimtes zijn gebaat bij regelmatige reiniging omdat hier veel stof, zand en ander vuil mee naar binnen gelopen wordt.

Afhankelijk van uw specifieke bedrijfsruimte bieden we verder werkzaamheden aan die gericht zijn om het schoonmaken, schoonhouden en behouden van uw werkruimtes. We zetten bij Tiger-Team altijd in op duurzame resultaten. Op plekken waar dagelijks veel gelopen wordt is het risico van flinke slijtage op de vloeren groter. Onze professionals kunnen op dit gebied meedenken over een behandeling van de vloeren waarmee de levensduur wordt verlengd. Denk bijvoorbeeld aan behandeling met een speciale waslaag, afhankelijk van het type vloer. Het is ook mogelijk om deze dienst eenmalig te laten uitvoeren. Daarvoor komen we graag eens bij u op locatie langs om een offerte op te stellen.

Een schoonmaakplan wordt opgesteld op basis van uw specifieke locatie en schoonmaakwensen. Bij Tiger-Team kunnen wij met onze ervaring in veel verschillende sectoren u adviseren over een passende aanpak voor uw specifieke bedrijfspand. Gaat het bijvoorbeeld om een kantoorpand, dan zullen er wellicht veel computers aanwezig zijn. De toetsenborden van computers en laptops worden erg veelvuldig gebruikt en vormen daarom vaak een bron van bacteriën en vuil. Daarom wordt het regelmatig desinfecteren en schoonmaken van deze toetsenborden vaak opgenomen in een schoonmaakprogramma in kantoren.

Als schoonmaakbedrijf in Den Haag zijn we verder onder meer actief in winkelpanden, mega stores en supermarkten. Ook hier bieden we specifieke reinigingsdiensten aan zoals het reinigen van roltrappen, instore cleaning, vakken vullen en het schoonhouden van parkeerplaatsen. In industriële ruimtes zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het ontvetten en stofvrij maken van productielocaties en productievloeren. Zo kunnen wij u op basis van uw gewenste locatie altijd kundig personeel en een toegespitst schoonmaakprogramma bieden.

Een dienst die wij als schoonmaakbedrijf vaak mogen aanbieden is de opleverings- of openingsschoonmaak. Vaak voeren wij deze klus uit voorafgaand aan de feestelijke opening van een nieuwe winkelruimte, of bijvoorbeeld na een renovatie of een verhuizing. In het laatste geval dragen wij er graag zorg voor dat zowel uw oude als nieuwe bedrijfspand volledig gereinigd opgeleverd worden. Onze medewerkers zijn bekwaam in deze specifieke schoonmaakwerkzaamheden en weten om te gaan met het reinigen van onder meer bouwstoffen en cement.

Heeft u op uw bedrijfslocatie te maken met schade na een brand, storm, wateroverlast of andere calamiteit? Dan kunt u bij ons rekenen op schoonmaakhulp op korte termijn. Met deze service zorgen wij ervoor dat u snel de werkzaamheden binnen uw bedrijf weer op kunt pakken. Daarnaast kunt u bij Tiger-Team terecht voor de dieptereiniging van sanitair en keukens. Ook bij deze grondige schoonmaak kunt u rekenen op onze specialistische service en professionele medewerkers. Bent u geïnteresseerd in deze of één van onze andere reinigingsdiensten, neem dan vooral contact met ons op. Wij zijn graag uw schoonmaakbedrijf in Den Haag voor periodieke of eenmalige werkzaamheden.