Tiger-Team voor corona schoonmaak en desinfectie kantoor

Bij schoonmaakbedrijf Tiger-Team kunt u terecht voor desinfectie en corona gerelateerde schoonmaakwerkzaamheden voor kantoorlocaties. Hygiënische werkplekken zijn altijd belangrijk maar in deze tijden in het bijzonder. Met gedegen schoonmaak beperken we de aanwezigheid van ziekteverwerkers. Bij Tiger-Team dragen we altijd, en ook nu, zorg voor hygiënische werkplekken. Dit doen we met een flexibele dienstverlening door bekwame schoonmaakmedewerkers.

Als professioneel schoonmaakbedrijf zijn wij werkzaam door heel de randstad. Onze teams werken op momenten die voor uw locatie het meest geschikt zijn. Zo kunnen onze schoonmaakmedewerkers in de ochtenduren, middaguren of avonduren facilitaire werkzaamheden verrichten. We zijn actief op de momenten dat uw werkzaamheden op locatie daar geen hinder van ondervinden. Bovendien kunnen we met onze flexibele inzetbaarheid voorkomen dat er te veel mensen op dezelfde plek aanwezig zijn.

schoonmaakbedrijf amsterdam

In deze vreemde tijden met het coronavirus in omloop krijgt het zorgdragen voor schone, hygiënische werkplekken en andere locaties extra aandacht. Als professioneel schoonmaakbedrijf zetten wij ons hier op dagelijkse basis voor in. Dat doen we in heel diverse sectoren, reikend van de gezondheidszorg en het onderwijs tot en met het bedrijfsleven en de toeristische sector. We vinden het daarbij heel belangrijk niet alleen kwalitatief werk te leveren maar ook een betrouwbare facilitaire partner te zijn.

Daarom gaan we bij Tiger-Team altijd voor duurzame samenwerkingen en zetten we hoog in op de continuïteit van onze dienstverlening. We werken met schoonmaakteams bestaande uit ervaren professionals. Mocht een schoonmaakmedewerker onverhoopt uitvallen dan is er een andere kundige Tiger-Team medewerker die deze dienst kan overnemen. Wij hebben juist om verzuim op te vangen ingewerkt schaduwpersoneel klaar staan. Zo weet u dat de schoonmaakwerkzaamheden op uw kantoorlocatie altijd door kunnen gaan. Bij ons komt u dan ook niet voor onverwachte verassingen te staan.

Naast een betrouwbare dienstverlening vinden we heldere communicatie eveneens belangrijk voor een goede samenwerking. Bij ons houdt dat in: korte lijnen en een vast aanspreekpunt. Kiest u ervoor samen te werken met Tiger-Team, dan krijgt u binnen onze organisatie een vaste contactpersoon. U weet zo altijd waar u terecht kunt met eventuele vragen en mogelijke opmerkingen. Mochten de schoonmaakwensen voor uw kantoorlocatie veranderen, ook dan is het hebben van een vaste contactpersoon prettig. We kunnen zo snel schakelen. Met deze korte lijn zorgen we ervoor dat onze facilitaire dienstverlening altijd precies op uw wensen afgestemd blijft.

Daarbij zijn we bij Tiger-Team 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt dan ook altijd bij ons terecht. Dit geldt voor periodieke maar eveneens voor eenmalige schoonmaakwerkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan uit dagelijks schoonmaakonderhoud en aanvullende services. Denk hierbij onder meer aan het uitvoeren van een opleveringsschoonmaak of dieptereiniging. Daarnaast bieden we een reinigingsservice na calamiteiten. Bij al onze werkzaamheden staat uw tevredenheid als eindgebruiker voorop. We hechten dan ook veel waarde aan uw bevindingen. Via evaluatiemomenten met u als opdrachtgever én met regelmatige interne controles waarborgen we de kwaliteit van onze dienstverlening.

Ons pakket aan schoonmaakwerkzaamheden is breed. Samen met u als opdrachtgever stellen we hieruit een schoonmaakplan samen dat naadloos aansluit op uw specifieke wensen en uw kantoorlocatie. Ten tijde van het coronavirus is de schoonmaak van kantoren extra actueel. Wij zorgen er bij Tiger-Team voor dat uw werknemers op een hygiënische, goed gereinigde locatie hun werk kunnen blijven doen. We hebben daarbij oog voor detail en gaan deskundig te werk volgens een specifiek schoonmaakprogramma.

Het precieze schoonmaakprogramma wordt samen met u als opdrachtgever bepaalt en kan bestaan uit dagelijks schoonmaakonderhoud gecombineerd met periodieke werkzaamheden. Wij zorgen voor het reinigen van werkplekken, wanden, plafonds, vloeren, tapijt en stoelen. Daarbij is niet alleen oog voor reiniging maar ook voor onderhoud en behoud. Onze medewerkers kunnen eveneens de raambekleding in uw kantoorruimtes reinigen, zoals jaloezieën en lamellen. Daarnaast onderhouden we trappenhuizen, verzorgen we op kantoorlocaties desinfectie van toetsenborden en doen we aan gevelreiniging.

Op kantoren is een gezond binnenmilieu belangrijk. Bij Tiger-Team dragen we daar met onze facilitaire dienstverlening graag aan bij. Wij zorgen er op professionele wijze voor dat uw kantoren schone en prettige plekken zijn om te kunnen werken. Kantoorruimtes hebben baat bij constante aandacht voor hygiëne. Zo vormen juist door het intensieve, dagelijkse gebruik toetsenborden bijvoorbeeld snel een bron van bacteriën. Wij verzorgen tezamen met de overige werkzaamheden op kantoor graag voor de regelmatige schoonmaak en desinfectie hiervan.

Naast een grondige hygiëne en desinfectie waar nodig, dragen we bij Tiger-Team zorg voor de representativiteit van uw kantoorlocatie. Onze medewerkers hebben daarbij oog voor alle ruimtes binnen uw kantoorpand. Zo zien bijvoorbeeld trappenhuizen en ruimtes waar liften zich bevinden veel verkeer. Daarbij zijn juist deze plekken extra gevoelig voor binnengelopen vuil, stof en zand. Bij Tiger-Team zorgen we ervoor dat ook deze ruimtes altijd hygiënisch gereinigd en netjes verzorgd blijven.

Bij Tiger-Team zetten we ons in voor de kwalitatieve en flexibele schoonmaak van heel diverse locaties in heel de randstad. Wij dragen graag zorg voor een gedegen kantoor schoonmaak, juist in corona tijd. U kunt rekenen op onze betrouwbare facilitaire dienstverlening en een heldere communicatie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten, dan komen we graag met u in contact om de mogelijkheden tot samenwerking door te nemen. Dit kan om een eenmalige dienstverlening gaan maar ook om een samenwerking voor de lange termijn. In beide gevallen inventariseren we graag eerst uw wensen. Daarbij kunnen we ook direct uw eventuele vragen beantwoorden.

Verder vertellen we u inhoudelijk graag meer over ons dienstenpakket. Vervolgens maken we, indien gewenst, een offerte voor uw specifieke kantoorruimte. Ook als het om meerdere locaties gaat zijn we u graag van dienst. Doordat wij een groot werkgebied hebben, kunnen wij op meerdere plaatsen tegelijk onze dienstverlening aanbieden. Zo is het mogelijk dat wij tegelijkertijd meerdere van uw locaties reinigen. We stellen ook voor hiervoor graag een heldere offerte op. Zo weet u direct wat u van ons kunt en mag verwachten. Spreken onze werkwijze en onze offerte u aan, dan kijken we uit naar een duurzame samenwerking.